”Petter har gjort ett mycket fint arbete med allt det praktiska i samband med begravningen av vår mamma Ingrid Norrbom, så vi kan varmt rekommendera att ni anlitar honom! Förutom att Petter varit professionell i sin yrkesroll så var det extra personligt när han erbjöd sig att sjunga och samtidigt spela ett valt musikstycke.”

– Jonas och Anders

 

”Petter och Edins Begravningsbyrå har varit till extremt stor hjälp under mammas begravning och allt runt omkring. Petter är väldigt trevlig och väldigt hjälpsam. Hade man en fråga så kunde man direkt skriva och fick svar strax efter. Petter kan verkligen både spela och sjunga väldigt fint. Det är ett stort plus. En stor positiv sak är att Petter är väldigt lugn och stressar inte, han förklarar saker på ett bra sätt. Vi 3 syskon  rekommenderar starkt Petter och Edins Begravningsbyrå.”

– Natanael Nilsson, Benjamin Nilsson och Mirjam Rubensson

  

”Vid begravningen av både vår far och nu senast vår mor har vi anlitat Petter och Edins Begravningsbyrå. Petter har hjälpt oss igenom de här svåra stunderna med dödsannons, begravning, minnesstund och allt annat där omkring liksom även bouppteckning. Petter har bemött oss på ett professionellt, värdigt, vänligt och samtidigt på ett mycket personligt sätt. Han har guidat oss så att begravningen blev som familjen önskade med stöd och goda råd på vägen. Att Petter också kan sjunga och spela fint under begravningen är tacksamt och ett stort plus. Vi anlitar gärna Edins Begravningsbyrå nästa gång igen, men hoppas samtidigt att det inte behövs, i alla fall inte de närmaste åren. Stort tack Petter!”

– Tomas, Jörgen och Torbjörn Hurtig

 

”Att välja Petter som begravningsentreprenör kändes självklart, efter att ha träffat honom i samband med flera andra begravningar (både kristna och muslimska). Petter har en lyhördhet och empati som gör att man känner sig sedd och förstådd i en situation som är svår för de efterlevande. Han har också en gedigen erfarenhet som kommer väl till pass då han på ett inkännande och försynt sätt ger hjälp, råd och guidning före, under och efter begravningen.”

  – Karl-Gustav Johanssons anhöriga

 

”Vi kan varmt rekommendera Edins begravningsbyrå. Petter har lotsat oss genom denna svåra tid med ett vänligt, värdigt och professionellt bemötande. Avskedet av vår älskade make/pappa blev till en fin stund med nära och kära. Från första mötet gav han oss vördnadsfull vägledning vid planering av begravning, annonser, begravningsakt, minnesstund samt bouppteckning. Stort tack!” 

 – Birgitta, Jan och Eva 

 

 ”Det kändes rätt att välja Petter för Leilanis begravning. Jag kände mig lugn och trygg med honom och han erbjöd så mycket hjälp som jag behövde. Det var ingen press utan jag fick själv möjligheten att känna efter vad som kändes rätt inför varje beslut som skulle fattas. Tack Petter.”

– Nadia Faraguna 

 

 ”Petter är en erfaren och flexibel begravningsentreprenör. Han är trevlig, omtänksam och noggrann och har ett djupt engagemang. Petter har anlitats för begravningar tidigare i familjekretsen och var ett självklart val. Många har uttryckt efteråt att det blev en fin begravning. Vi är jättenöjda!”

– Mats och Fredrik

 

”Vi fick ett mycket omtänksamt och inkännande bemötande. Under hela processen fick vi allt det stöd vi önskade i alla frågor. Det gjorde att en jobbig tid i livet ändå kändes trygg. De gjorde mammas begravning till den finaste. Jag är väldigt nöjd med allt och kan varmt rekommendera Edins Begravningsbyrå.”

– Ann-Louise Mårtensson

 

”Petter är inte bara en erfaren och hjälpsam begravningsentreprenör; han är en genomgod och stöttande person. Han lyssnar, stöttar och frågar. Bästa hjälpen jag fått under en väldigt svår tid. Så tacksam för allt, det blev precis enligt mina önskemål.”

– Emma Jonsson

 

”Vi anlitade Edins Begravningsbyrå för att den blev varmt rekommenderad och att den hade kontor i Smålandsstenar. Det blev ett positivt möte. Petter är trevlig, hövlig och har en mycket hög empati.   I en vansklig tid är det viktig att bli bemött på ett särskilt sätt och där är Petter suverän. Begravningen blev helt som den var tänkt och både före och efter begravningen har vi känt att Petter ´bryr´ sig om oss. Jag anbefaller Edins Begravningsbyrå å det varmaste.”

– Reidun Fredsvold

 

”När nu Margaretas begravning och bouppteckning är genomförd vill jag tacka varmt för Petters arbete. Att Petter valdes berodde på att jag var gäst på en begravning för några år sedan och observerade hur värdigt men ändå ledigt han genomförde sin del av den kyrkliga akten. Nu kan jag summera att hela processen från första kontakten till det vi tog i hand efter bouppteckningen också präglades av lyhördhet, noggrannhet och tydlighet i alla små och stora detaljer. Det kunde handla om allt från minnesstundens lekamliga frågor till  livsåskådningens betydelse för begravningsakten. Stort tack Petter!”

– Bertil Brodén

 

”Vi fick ett mycket omtänksamt och empatiskt bemötande. Under hela processen fick vi allt det stöd vi önskade i alla frågor. Det gjorde att vi i en jobbig tid kände oss trygga att allt skulle tas hand om. Det gjorde pappas begravning till ett mycket vackert sista farväl. Vi är väldigt nöjda med allt och kan varmt rekommendera Edins begravningsbyrå.”

– Tom och Gary Frank